Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

А цього разу зірка показала публіці чергове дивне фото, на якому позує на красивому пляжі. Схоже, Настя вирішила наплювати на карантин і всесвітню пандемію коронавірусу і відправиться на відпочинок, ще й хвалиться цим в мережі.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Анастасія відображена, стоячи на пляжі в тіні густої зелені. На прогулянку вона вийшла в крихітному коричневому купальнику, який підкреслив її світлу, поки не засмагла шкіру. Балерина стоїть в улюбленій позі, однією рукою вхопившись за гілку пальми, а іншу поклала собі на бік, на ній немає взуття. У підписі до публікації Волочкова написала: "мій відпочинок почався! Купальнику засмаглому я ще не під стать від Ірочки Степанової своєю засмагою @irneste, але підтягнуся!".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.