У понеділок, 16 листопада, в Харкові помер відомий 71-річний режисер і педагог Леонід Садовський. Відомо, що 14 листопада його жорстко побили під будинком.

Читайте Знай в Google News!

На Садовського напали пізно ввечері, коли він повертався додому з аптеки. Про це повідомляє видання Харків Times з посиланням на колег знаменитості.

За попередніми даними, режисера били тупим предметом по голові, він отримав важкі черепно-мозкові травми. Садовського госпіталізували в одну з харківських лікарень, де йому зробили операцію. Однак лікарі не змогли врятувати життя Леоніда.

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження. Зараз займаються розшуком нападників. Їм загрожує 8 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Леонід Садовський, фото з Facebook
Леонід Садовський, фото з Facebook

Варто уточнити, що Леонід Садовський народився 1 серпня 1949 року в місті Єнакієве Донецької області. Більше 30 років він пропрацював на кафедрах акторської майстерності та режисури ХНУМ.

У 1993-1995 роках був головним режисером Харківського театру для дітей та юнацтва. Останні 12 років Леонід завідував кафедрою майстерності актора драматичного театру і кіно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 6 листопада помер відомий український письменник-сатирик Михайло Жванецький. Йому було 86 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, спливли вражаючі слова покійного Джигарханяна про Україну і Росію: "Один дурень кинув..."

Також портал Знай.uа писав, що на Прикарпатті померла легендарна журналістка: "Правдолюб, яких одиниці".