Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка вирішила розповісти, що зовсім скоро порадує численних шанувальників несподіваною новинкою, над якою наполегливо працює, навіть незважаючи на карантин. Красуня зізналася, що готує свіжий альбом, яким можна буде насолодитися вже в 2021 році, адже їй є, що сказати цьому світу. Джамала зазначила, що дуже хотіла презентувати альбом в 2020 році, але на самоізоляції робота протікала повільно, а без зустрічей і яскравих емоцій було складно шукати натхнення.

"Музика не любить тишу, або Чому новий альбом вийде в 2021

Після альбому "Крила" я довго думала, як повинен звучати мій наступний лонгплей, про що він буде. Мені здається, співак звучить до тих пір, поки йому є що сказати своїм слухачам.

Я планувала випустити новий альбом цього року, але мабуть, у 2020 були свої плани на всю цю історію. Ізоляція вчить терпінню, смиренню, але шкодить творчості. Це моя думка, Ви можете з ним не погодитися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коли немає обміну енергією між людьми, зустрічей, джемів, фестивалів, спонтанних концертів, квартирників і т.д., можливостей поїхати на фестиваль, наприклад, на North Sea Jazz, послухати Стіві Вандера наживо, Джеймса Блейка в Парижі... Так-так-так! Хтось скаже, що це все не має відношення до альбому, але не для мене.

Я дуже надихаюся іншими музикантами, своїми українськими колегами, за всіма стежу, підтримую. Для мене це теж частина натхнення, якщо хочете. Але з моїм альбомом все йде не так просто, як мені хотілося б. Мріяла вас порадувати релізом до Нового року, але...

Спочатку складно йде пошук потрібних слів, потрібного саунду, всього цього разом, потім накопичення вокалу. Можу зізнатися, мені навіть не соромно, вперше за всю мою історію я переспівувала вокал. Зараз поясню. Коли я думала, що вже заспівала начисто пісню, прослухала і зрозуміла, що все це не те, все це погано. Так, У мене вперше таке сталося.

Не хочеться фальші емоційної, хочеться, щоб все звучало.

Музика повинна звучати, летіти, надихати, зачіпати емоції, від неї повинно хотітися плакати, сміятися, танцювати. Музика про емоції!
Поки відклала...

Ті, хто не в силах чекати, я зрозумію ваше розчарування. А ті, хто можуть почекати і чекають, я ціную вас за вашу любов і підтримку. Знайте, що не тільки я вас мотивую, але і ви мене! Ви навіть більше - своїми коментарями, відео. Особливо зараз, коли не можу бачити вас на концертах. Так не вистачає вашого тепла і любові ♪

Альбому бути!

Відвертому, іноді навіть занадто... сміливому, з іншим звучанням, але незмінно важливими, особистими, глибокими темами.
Сподіваюся, в 2021 по-іншому зійдуться зірки. Ми будемо зустрічатися на живих концертах, а не тільки онлайн!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше