Зірковий шоумен і співак Діма Коляденко побував в гостях шоу ж F * CKTOR, яке виходить на каналі Люкс ФМ. Він розповів про другу половинку і навіть обговорив фемінізм.

Читайте Знай в Google News!

"Фемінізм-це класна штука, 8 березня-це моє улюблене свято. А особливо це свято для всіх тигриць. Якби я був багатим чуваком, то зателефонував би кожній дівчині в двері і подарував їй квіти", - висловився Діма.

Діма Коляденко, фото: Ж F * CKTOR
Діма Коляденко, фото: Ж F * CKTOR

Крім того, Діма Коляденко згадав, що всі його колишні кохані були феміністками, які були талановитішими, мали більш високий статус, більше заробляли і були абсолютно самостійними.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Мені спочатку це подобалося, а потім я почав ревнувати. Так було з Іриною Білик, я почав кидатися стільцями з балконів".

Однак протягом випуску Діма Коляденко змінив свою думку і зізнався, що зараз хоче втретє одружитися.

Діма Коляденко, фото: Ж F * CKTOR
Діма Коляденко, фото: Ж F * CKTOR

"Я трішечки передумав. Я вирішив, що хочу дружину в паранджі. Я навіть хочу посадити її в золоту клітку і вона буде тільки моя. Але при цьому у неї буде все і вона буде найщасливішою жінкою в Україні", - каже Коляденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишній Ірини Білик Дікусар розкрив секрет вічної молодості і сталевих м'язів.

Як повідомляв Знай. ua, Коляденко роздягнувся і перепів пісню своєї колишньої Білик.

Також Знай. ua писав, що колишній Білик Діма Коляденко відверто розповів про схуднення, ревнощі та орієнтацію.