Новина про народження сина у 31-річної Тетяни Брухунової і 74-річного Євгена Петросяна з'явилася навесні цього року. Восени з'явилася інформація про те, що його екс-дружина Олена Степаненко не вірить, що це його син.

Читайте Знай в Google News!

Свого маленького сина Вагана Петросян показав широкій публіці в день свого 75-річчя. На початку листопада 2020 року почали з'являтися чутки про те, що Олена Степаненко і дочка від першого шлюбу Петросяна нібито не вірять в те, що саме Євген Ваганович є біологічним батьком дитини.

Сам комік дуже різко відреагував на таку інформацію в соціальних мережах. Він жорстко присоромив всіх недоброзичливців у своєму Instagram і назвав тих, хто розпускає плітки про його сина, неробами.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фотоколаж з вільних джерел
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фотоколаж з вільних джерел

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Адвокат Олени Степаненко офіційно порушила мовчання і висловила тверду позицію на цю тему. Про це вона розповіла в інтерв'ю російським ЗМІ.

"Олена Григорівна, як і я, її представник, А також Вікторія Петросян-дочка Євгена Вагановича, ніколи і нікому не давали ніяких коментарів щодо дитини Брухунової. Питання про те, хто насправді є батьком її дитини, якщо такі є, повинні хвилювати тільки Євгенія Петросяна", - заявила Євгенія Забралова російським ЗМІ.

Адвокат додала, що у її клієнтки з'явилися нові інтереси і Степаненко немає ніякого діла до гумориста, його нової дружини і дитини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Молода дружина Петросяна після народження сина підтвердила, що діти псують стосунки.

Як повідомляв Знай. ua, Степаненко досі продовжує мстити зраднику Петросяну.

Також Знай. ua писав, що дружина Петросяна видала секрет незвичайного імені новонародженого сина.