Український співак і лідер групи "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів про карантин і своє ставлення до одруження. Відповідне міні-інтерв'ю він дав Катерині Осадчій.

Читайте Знай в Google News!

Ще в березні Валерій Харчишин приголомшив своїх шанувальників постом в соцмережах про те, як його лікарі возили по лікарнях з пневмонією і думали, що у нього коронавірус. Однак covid - 19 у нього так і не виявили, але хвороба наздогнала співака пізніше.

"Якщо він вже за тобою бігає, то він тебе обов'язково наздожене. Переживав три дні так, що думав вже, що пора копати картоплю. Серйозно думав, що мені вже капець", - говорить він.

За місяці карантину співак освоїв нову професію-столяра. Він розповів, що перші успіхи були приблизно через два місяці. І артист зробив два столи, які він власноруч зробив. Також Осадча поцікавилася про те, чи готовий він стати дідусем, адже його старший син вже досить дорослий.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Якщо він вважає, що це потрібно – одружитися, потрібно заводити сім'ю або просто дитину, забороняти йому Я не можу. Але я це зроблю. Хоча я перед ним перепрошую. Просто я такий батько. І він у мене був в 20 років і з іншого боку його б не було, якби я поводився так, як зараз. Але я б на законодавчому рівні заборонив хлопцям одружитися до 35 років", - говорить він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фронтмен "Друга ріка" Харчишин поділився нестерпним горем.

Як повідомляв Знай. ua, Харчишин з іншої ріки зізнався, як пережив загибель сина.

Також Знай. ua писав, що соліст "Друга ріка" Харчишин показав, як тестують коронавірус.