Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість здивувала численних шанувальників досить гарячим відео, на якому влаштувала так званий гівевей, в якому вирішила розіграти серед аудиторії кілька грошових призів і новенький iPhone 11 Pro. Так, для залучення уваги до конкурсу артистка приміряла незвичайне, але дуже спокусливе вбрання: чорний корсет, прозору облягаючу водолазку в сіточку і чорну вінтажну спідницю, а також досить пікантний бюстгальтер.

При цьому пристрасний образ красуня доповнила зачіскою з грайливими кучериками і макіяжем з помадою винного кольору на губах. Даша не упустила можливості продемонструвати пишні груди, а також тонку талію.

"Переходь на сторінку і підписуйся на всіх спонсорів в розділі підписки
Саме Ти можеш стати переможцем і забрати свій подарунок, не втрачай цю можливість! ❤️
- 2 000$ на мрію
- iPhone 11 Pro
- Грошові призи за активність

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Йохохохо!"

Фолловери не пройшли повз: "Даш🙄 а можна тебе як приииз🥰 😘 😘", " моя буба❤️", " навіщо айфони і гроші? Вистачило б Вашої фотокартки з автографом 😔", " найкрасивіша 😍", " цікаво ви від природи така кучерява чи як. Вам личить дуже".

Читайте Знай в Google News!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.