Легенда радянської та російської естради Алла Борисівна Пугачова продовжує радувати шанувальників свіжими фото зі своїм молодим чоловіком, коміком і шоуменом Максимом Галкіним. Примадонна заявила, що зараз її життя "кайфове".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алли Пугачової в мережі Instagram.

Публікація Алли Пугачової, скріншот: Instagram
Публікація Алли Пугачової, скріншот: Instagram

"Скоро нам у вікні покажуть чорно-біле кіно. Білий сніг на землю ляже, Білої землю стати зобов'яже. Нам кайфово все одно.", - підписала публікацію Алла Борисівна.

Популярні новини зараз
Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ніхто не сперечається, у Алли Борисівної і Максима Галкіна - все кайфово, вони спокійно живуть собі в радість, у своєму замку в селищі Грязі і частенько діляться щасливими кадрами з життя. На опублікованому знімку, навіть в його чорно-білих тонах можна побачити яскраві посмішки артистів, а також радісну втому.

Публікація буквально за кілька годин зібрала понад 85 тисяч лайків і сотні коментарів від відданих шанувальників з компліментами.

Ось що пишуть фанати: "Коли ваше чорне-біле - більш кольорове, ніж інше кольорове!)"; "Супер Аллочка!!! Молодієте з кожним роком"; "Кайфуйте один від одного. Насолоджуйтесь один одним, і кожною миттю!"; "Красиві, щасливі. Алла Ви так шикарно виглядаєте, як Ви так себе в формі тримаєте?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, знесилена Пугачова змушує Галкіна возити її в інвалідному візку.

Як повідомляв Знай.uа, Галкін показав підрослого сина - маленька копія зіркового татка.

Знай.uа писав, Орбакайте показала, як диво-машина рада її бачити: "Вона ще й танцює".