Популярна українська модель Олександра Кучеренко, яка свого часу отримала титул "Міс Україна", і яка зараз працює ведучою на одному з українських телеканалів, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму мікроблозі в Instagram. Так, цього разу Дружина мандрівника Дмитра Комарова показала миле фото зі зйомок своєї програми, на якому позує в компанії відомого інтерв'юера Дмитра Гордона.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Саша відображена в красивому коридорі, на зйомки вона прийшла в стильному вбранні, який складається з бордових широких штанів і картатого піджака. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Кучеренко написала: "Беру приклад з @gordondmytro – збираю фото з героями своїх інтерв'ю. Правда, тривають вони у мене не чотири години, а три хвилини. Дивіться скоро #33за3 з Дмитром Гордоном, а завтра о 8:30 – з Машею Єфросиніною @ranok_u_velykomu_misti. @thecoat_official". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадавши, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився з Кучеренко.