Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою співака Дзідзьо і заспівала з ним кілька разів в дуеті, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно зіркова красуня кардинально змінила імідж, і тепер частенько радує публіку новими фото. Так, цього разу Оля опублікувала епічне фото, на якому позує в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Оля відображена в тьмяній кімнаті, вона сидить навпочіпки зверху на столі з широко розставленими ногами. Між ніг у неї стоїть скульптура голови кучерявого чоловіка. Співачка з'явилася перед камерою в хитромудрому світлому костюмі, який підкреслює всі принади її фігури. Волосся красуні акуратно укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру, тримаючи руками скульптуру. У підписі до фото Цибульська написала: "Пришлю 5 листівок з посланням і автографом. Просто напиши яка пісня з альбому #побарабану тобі більше зайшла і чому. Я рандомно виберу 5 коментів і особисто напишу таємний меседж кожному. Тільки давай відверто. Няв. #побарабану #киця. Photo credit: @martasyrko". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кума Дзідзьо Цибульська поцілувала в губи жінку в дзеркалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що кума Дзідзьо Цибульська вляглася прямо на червоній доріжці з морозивом в руках.