Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу співачка виклала в мережу незвичайне фото, на якому з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Слава відображена на знімальному майданчику, мабуть, під час чергової яскравої фотосесії. Перед камерою вона з'явилася в яскравому образі - на ній прозоре плаття блакитного кольору і такого ж відтінку блузка, поверх якої вона одягла яскравий помаранчевий корсет. Свій образ співачка доповнила коричневою пілоткою, під якою видно розпущене волосся, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Камінська написала:"Моє імпульсивно-мінливий настрій приймають до серця настільки близько, що я, вже Весела, не розумію, чому мені співчувають". Фанати в захваті від нової фотографії зіркової красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.