Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. Так, знаменитість виставила пікантний кадр, вперше знявшись в кліпі зіркової матусі на її хіт "Sestra".

Дівчина з'явилася перед камерами в білосніжному костюмі, що складається з міні-топа і коротеньких шортів, засвітивши струнке тіло. Красуня гаряче танцювала в компанії інших акторок і позувала на чорному латексному дивані, грайливо дивлячись в камеру. Шанувальники навіть припустили, що Соня захоче піти по стопах Віри, адже вона не менш артистичка, ніж її найрідніша жінка.

він був мій найсолодший сон

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "та так, розгледіли Вас, Соня!! 😂😂😍😍🔥🔥🔥", "Просто краща 🔥кліп бомба 💣", " сексі Чіка !!!", "Красуня!!! 🌟 🌟 🌟 Супер-кліп!!! ✨✨✨🦋❤️".