Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію яскравим кадром зі знімальної студії, примірявши білосніжну сорочку і доповнивши жіночний образ макіяжем зі стрілками на повіках і яскраво-червоною помадою на губах. Так, артистка вирішила поміркувати на тему відносин, зазначивши, що листопад асоціює з холодом і роздумами.

Красуня вирішила подумати, чому багато людей вибирають для себе позицію жертви, люблять викликати до себе жалість. Слава впевнена, що таким персонажам просто ліньки міняти ситуацію і розбиратися в ній, а ще передбачає, що синдром жертви передається у спадок, а точніше, х батьківського прикладу.

Нагадаємо, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Синдром жертви.
Впевнена, що кожен стикався з цим станом і в собі, коли хочеться постраждати. І в стосунках з оточуючими, коли людина усвідомлено чи ні викликає жалість до себе, до ситуації і т. д

Мені здається, що страждати це, по-перше, програма поколінь, передана нам у спадок. І по-друге, звичайна лінь🤪 йти шляхом найменшого опору, звинувачувати всіх і вся, не заглянувши в себе і не доклавши мінімальних зусиль, щоб змінити ситуацію.

Листопад місяць для холоду і роздумів, давайте поміркуємо разом) Ваша думка, чому люди вибирають позицію жертви?"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.