До поїздки в Перу ці учасники " Кохання на виживання» (Новий канал) успішно зустрічалися два роки. Здавалося б, навіщо влаштовувати тест-драйв відносинам, можна і далі жити спокійно. Але ні Настю, ні Влада така любов не влаштовувала.

Читайте Знай в Google News!

"Ми сваримося з одного приводу, - розповідає в програмі хлопець. - У нашій родині оселився»гальмо". Настя може питати, наприклад, таке: "з чого роблять солянку? З солі?"Я поруч із собою хочу бачити дорослу, адекватну людину. Можливо, нам потрібна якась стресова ситуація, щоб все переосмислити і зміцнити відносини або розійтися".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

У Перу їм випали складні випробування. Вони пройшли ритуальний шлях місцевих племен, їли пережовану перуанцями їжу, влаштовували спектакль для дітей. Але найскладнішим виявилося випробування зрадою. Ні Влад, ні Настя не змогли втриматися під час провокації. Дівчина цілувалася і загравала з чужим чоловіком, а хлопець залишився в готельному номері з напівголою дівчиною.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

"Ми винні один перед одним, - говорив Влад. - Але є заради чого прощати. У нас є плани на майбутнє: добудувати будинок і зіграти весілля".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

А як склалися їхні стосунки після повернення з Перу?

"участь в реаліті показало нам іншу сторону відносин, – зізнається Настя. Ми навчилися працювати разом, розуміти один одного. Наш союз став міцнішим. Нещодавно відзначили чотири роки! "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасник "Кохання на виживання" потрапив у сітку-пастку в джунглях, порятунок був у кошику зі зміями.

Як повідомляв Знай. ua, учасниці" Кохання на виживання " довелося їсти пережовану перуанцями їжу заради коханого.

Також Знай. ua писав, що учасник" Кохання на виживання " зізнався у зраді.