Ведуча модельного реаліті Нового каналу "Супер Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова кілька років опрацьовувала з психологом підліткові травми.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Аллі Костромічовій може позаздрити кожна. Вона-супермодель зі світовим ім'ям, дружина мільйонера, ведуча одного з найпопулярніших реаліті на українському телебаченні. Але її життя не завжди нагадувала казку. Щоб домогтися цих висот, ведучій "Супер Топ-моделі по-українськи" (Новий канал) довелося пройти через роки булінгу і образ.

"Три роки працювала з психологом, тому що мої підліткові травми не давали мені бути собою — я стала жертвою булінгу в школі. У пам'яті картинка: я тримаюся за косяк двері і кричу, що не піду в школу, поки мене не переодягнуть. Не хотіла ходити в спідниці, адже мої ноги були занадто худі, за що обзивали суповим набором, — згадала ведуча Нового каналу. - Навіть моя подруга мене соромилася. Вона не ходила зі мною в клуб, брала з собою іншу дівчину. Я ж була занадто немодною для неї".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Побороти комплекси і затискачі Аллі допоміг не тільки психолог, а й моделінг. Саме улюблена робота розкрила в дівчині жіночність і сексуальність.

Алла Костромічова, фото - https://www.instagram.com/alla/
Алла Костромічова, фото - https://www.instagram.com/alla/

"Мій перший поцілунок видався жахливим-я зробила це лише для того, щоб поставити галочку. Адже мені було 16 років, всі вже цілувалися, а я ні. І зараз дуже про це шкодую, — зазначила Алла. - Взагалі перше відчуття того, що я красива і сексуальна, прийшло, коли побачила свої фото в глянцевих журналах. Тобто, підтвердження власної краси я вперше отримала з боку моделінгу, а не чоловіків".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Таня Брик з СТМПУ розважила чоловіків оголеними принадами, фаворитка шоу вміє вражати.

Як повідомляв Знай. ua, топ-модель з суперсезону вигнали на екваторі проекту за балаканину, хто не зміг підкорити серце Костромічової.

Також Знай. ua писав, що топ-модель з суперсезону Таня Брик проміняла тренажерку на пілон.