Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила яскравий живий кадр, даючи інтерв'ю телеканалу "Муз-ТВ". Так, артистка ніжно посміхалася на камеру, жестикулюючи руками, примірявши ніжно-рожеву туніку з чорним поясом і глибоким декольте, а також облягаючі лосини.

При цьому красуня з'явилася перед камерами з "фірмовою" зачіскою її юності - грайливим хвилястим волоссям. Варто відзначити, що в основному на сторінці Кароліни з'являються більш постановочні знімки і навіть селфі, тому щире фото викликало небувалий ажіотаж у численних шанувальників.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "як зробити таке хвилясте волосся? Підкажіть, хто знає.", "Красуня наша😘 😘 😘 🙏", " ви красуня!!!❤ ️ ", "моя Діва ❤️❤️", Суперська😍 😍 😍 вам так личать кучерики)"," шикарна❤️", "обожнюю її голос..вважаю однією з кращих співачок....але вона зовсім перестала на себе бути схожою...через ці поправки на обличчі...навіщо!!!у неї і так все було ідеально..".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще