Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією. На селфі Полякова постала в махровому білосніжному халаті з незавершеним макіяжем, зате з рясним шаром ретуші. У підписі до фотографії артистка поцікавилася у підписників, як вона виглядає краще – зі стрілками або без.

" Зі стрілкою або без?" - запитала знаменитість.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Оля, куди пропало ваша готування❤️ Обожнюю дивитися як ви кулінарите🤗", "Ольга, вам і протигаз буде до лиця! 😉🌹🌹🌹", "Зі стрілкою😂", "Без стрілок однозначно🔥🔥", "Класна зачіска", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Оля Полякова несподівано змінила професію: "Буду в костюмі безхатька".

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова осоромилася через свої мережі на "Танцях з зірками": "Хоч не сісі".

Також портал Знай.uа писав, Оля Полякова навчила українок робити манікюр за 5 хвилин: якщо на салон немає часу.