Тренер "Зважених і щасливих", колишня дружина відомого боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська різко перейшла на одкровення зі своїми шанувальниками. Зірка нагадала, що в житті не завжди все погано, або все добре.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Чи завжди удари долі є такими? Коли щось трапляється, здається, що життя втрачає сенс, що фарби все тьмяніше, а звуки тихіше... Але, проходить час, який розставляє все по своїх місцях. Справи налагоджуються, події відбуваються навколо, радують і дивують. Починаєш вірити в диво, щирість і в те, що світ добрий до тебе, як ніколи. Обертаючись назад, на ті події, ти розумієш, що без того минулого не було б прекрасного сьогодення. І все-таки варто було пройти випробування, щоб бути щасливим в цьому моменті. Тут і зараз.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Я впевнена, що так, як і я, думають багато, хто пройшов біль, труднощі і зраду. І знають, що кожні двері, які закриваються за тобою, відкривають нове в світле і прекрасне майбутнє. Головне, ніколи не здаватися і вірити в себе! Міцно обіймаю кожного! Згодні зі мною?",- відверто запитує Марина Боржемська у своїх підписників.

Відповіді відданих шанувальників не змусили себе довго чекати. Ось що пишуть фанати: "Для того, щоб зрозуміти, треба все це пережити... Читаючи, Мариночка, ваш пост, розумієш кожне написане слово... Найголовніше, що нам є заради кого жити, рухатися вперед"; "Правдиво сказано"; "Повністю з вами згодна, тільки в момент болю не усвідомлюєш це. Та й коли втрачаєш близьких людей це напевно єдині удари, які нас не роблять сильніше. А все, що відбувається навколо має своє призначення в нашому житті і погано або добре, але призводить до нас справжнім на сьогоднішній день...".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, колишня Узелкова показала, як все встигнути, не встаючи з ліжка: лінуйтеся правильно.

Як повідомляв Знай.uа, вдівець Фріске Шепелєв згадав найщасливіший день у житті: "Відтоді не можу...".

Знай.uа писав, колишня Узєлкова Боржемська зробила тонкий натяк чоловікам: недовго залишиться одна.