Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила архівне селфі зі зйомок шоу "Танці з зірками", де була запрошеною суддею 10 випуску, який традиційно випав на Хеллоуїн. Красуня перевтілилася в однооку відьмочку з яскраво-рудим волоссям, примірявши чорну сукню зі страусиного пір'я з глибоким декольте.

Варто відзначити, що в цьому образі зірка також знялася в колаборації з юним українським актором Данею Вегасом, зіркою серіалу "Школа". Артисти підготували спільний трек, кавер на культову пісню Могилевської "Місяць" , а також зняли кумедний і при цьому страхітливий кліп, в якому взяв участь і 90-річний Григорій Чапкіс в ролі графа Дракули.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А може мені пофарбуватися в рудий⁉️

Переглядаю фото на моєму телефоні, і розумію, скільки ж я ще не виклала в мережу.

ДО РЕЧІ, поки я переглядаю фото, пропоную вам переглянути наш вампірський кліп ☺ ️ (активне посилання в шапці профілю)"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".