Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина разом з красунями-подружками вирушила на гарячу фотосесію біля океану, де з'явилася в досить незвичайному вбранні. Так, зірка приміряла облягаючу сукню пісочного кольору з глибоким декольте, акуратно спустивши шлейки і блиснувши при цьому пишними грудьми, які красуні ледь вдалося притримувати руками. Ана надала селфі більшої грайливості, прикріпивши до волосся ніжну квітку, доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах і зачіскою з ефектом мокрого волосся.

Варто відзначити, що такі відверті кадри для Ани - не новинка. У моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Дівчина часто виставляє ще й уривки тренувань, показуючи, як накачати сідниці або зробити сталевий прес. Також Чері - власниця власного бренду спортивного одягу та фітнес-клубу, який заснувала зі своїм чоловіком.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фото в бікіні, еротичній спідній білизні, оголених сідниць або зовсім голяка захоплюють численних шанувальників по всьому світу і змушують недоброзичливців заздрити. Втім, красуню не раз звинувачували в пластичних операціях на обличчі і грудях.