Популярне реаліті-шоу на Новому каналі "Супер Топ-модель по-українськи" не перестає дивувати глядачів новими поворотами. Так, нещодавно стало відомо, що одна з вибулих учасниць повертається на проект. Ініціатором цього виступила одна із зіркових експертів-фотограф Соня Плакидюк. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Читайте Знай в Google News!

Треба сказати, що іншим учасницям таке рішення суддів не дуже сподобалося, адже тепер у них стало на одну конкурентку більше. "Коли ми побачили її, були в шоці! Думали, що вона покинула проект назавжди. А тепер нам знову доведеться конкурувати з ще однією моделлю", - зізнаються учасниці шоу.

Повідомляється, що fashion-фотограф і експерт проекту Соня Плакидюк до останнього сперечалася з іншими експертами Сергієм Нікітюком і Аллою Костромічовою за ідею про повернення учасниці в проект. "Після того, як ця дівчина покинула проект, перетнулася з нею на робочій зйомці. Її професійна робота вразила мене настільки, що я запропонувала експертам повернути дівчину в "Супер Топ-модель по-українськи", - розповіла Соня. За її словами, учасниця не встигла повністю розкритися під час своєї участі, і вона ще всіх здивує після повернення.

Соня Плакидюк, фото - Новий канал
Соня Плакидюк, фото - Новий канал

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішні груди Соні Плакидюк з "ТМПУ" ледь втрималися у сміливій сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" змінилася до невпізнання.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" перетворилася на солодку Герміону з "Гаррі Поттера", спека зашкалює.