Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість здивувала українців новим кумедним роликом, на якому взяла на ручки пухнастого друга - собачку породи сіба-іну. Так, артистка, примірявши стильну яскраво-помаранчеву толстовку, підняла пса над головою, пародіюючи одну з найбільш пам'ятних сцен з мультфільму "Король Лев", де Рафікі (мавпа-мандріл) піднімає новонароджено Сімбу, сина Муфаси і власне, головного героя, щоб показати королівству головного спадкоємця, майбутнього короля.

Сама красуня зізналася, що давно мріє завести пухнастого друга, однак з насиченим ритмом життя боїться, що чотирилапий улюбленець просто не буде отримувати належної уваги. А поки Олена може лише мріяти про песика, вона допомагає благодійному фонду, який якраз спеціалізується на підтримці і допомозі бездомним тваринам.

"МІЙ ЛЮБИЙ НОСИК

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Я з дитинства обожнюю тварин і дуже хотіла б завести собі чотирилапого друга. На жаль, мій теперішній ритм життя не дозволяє мені цього зробити, бо я часто відсутня вдома.

Та колись я точно здійсню свою мрію, а поки моїй любові треба вихід, по змозі допомагаю фонду"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше