Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, на якому позувала в їх з чоловіком Потапом заміському будинку лише в білосніжному міні-топі і чорних трусах. Так, артистка зробила відверте елфі в дзеркалі, щоб продемонструвати результати наполегливих тренувань, адже кожен її ранок починається саме зі спорту о 6 ранку. Красуня зізналася, що завжди біжить до дзеркала після виконаних вправ, щоб подивитися, як підкачалося її тіло, адже це мотивує її розвиватися ще більше.

"Ранкова перевірка форми після спорту ️ ️ ️

Дівчатка, зізінавайтеся, ви теж після кожного тренування біжите до дзеркала, щоб подивитися, як круто підкачалися за один раз? 😄

Але до речі, м'язи і правда на деякий час після тренування помітно міцніють. І коли вранці позаймаєшся і бачиш результат, це мотивує на весь день! Ще одна класна причина займатися саме після пробудження ✔️"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "ноги сосиски😄", " Худишкаааа😍 😍 😍", " Настя, Чому ти не старієш???🙂 ", "Так, стегна конкретно здулися...", "я бачу перше фото на якому НК виглядає худенькою, тендітною.❤️".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.