Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", а нещодавно розлучилася з чоловіком і батьком своїх дітей Едгаром Камінським, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу співачка виклала в мережу незвичайне фото, на якому з'явилася в забавному образі і в досить загадковому місці.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Слава відображена в цікавій локації - вона стоїть серед високих заростей очеретів. На прогулянку зірка вийшла в оригінальному образі - на ній широкі штани кольору хакі і картата блузка, а поверх всього цього співачка накинула об'ємну руду шубу. Свій образ вона доповнила картатим капелюшком і темними черевика, а в руках тримає загадковий пакет. Волосся красуні розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі яскравий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Камінська написала: "Питання знавцям: що у мене в пакеті?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артистки, гублячись у здогадах про вміст її пакету.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.