Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Так, нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі яскраве фото своїх пригод з чоловіком в жаркій пустелі. Нещодавно пара відпочивала в Австралії і наважилася на гарячу фотосесію на тлі вічних пісків. Ліліана показала в мережі чергове фото з тієї зйомки, на якому вона позує в спокусливому образі перед дзеркалом.

Читайте Знай в Google News!

"Іноді для того, щоб рухатися далі, треба подивитися на себе з боку... Щоб досягати професійних висот, бути успішним і щасливим, не потрібно змінювати світ, країну, людей і близьких. У кожного з нас свої уроки і свій шлях на цій землі, який він проходить самостійно. Варто почати з себе – навчитися боротися з власними недоліками і розвивати свої кращі якості. Силу волі можна тренувати як м'язи. Чим частіше тренуєш, тим простіше використовувати. Дуже багато для себе, для самопізнання я почерпнула з книг. Ділитися з вами тим, що я читаю? Поділіться і ви літературою, яка змінила ваше життя. Я завжди вчуся. Крута ідея з дзеркалом в пустелі від @chris.moroz", - написала Яма.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунне" весілля, справжня романтична казка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма розкрив, як дружина йому догоджає вдома.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною.