Чоловік Наташі Корольової стриптизер Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан заявив в поліцію, що у нього вимагають гроші. Про це повідомляють місцеві російські ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

Він поскаржився в поліцію на вимагання 2 мільйонів рублів. Невідомі погрожують йому, що опублікують в мережі інформацію, яка його паплюжить, якщо він не заплатить ці гроші.

Тарзан розповів, що перше повідомлення від зловмисників він отримав у месенджері WhatsApp ще 16 жовтня. Так, незнайомці пригрозили, що виставлять на загальний огляд "порочать відомості" в разі, якщо він не переведе на вказаний рахунок 2 мільйони рублів.

З того першого повідомлення йому регулярно надходять погрози.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тарзан, фото з Instagram
Тарзан, фото з Instagram

У мережі з'явилося припущення, що мається на увазі відео Глушка з двома дівчатами, в тому числі з актрисою Анастасією Шульженко, яка раніше заявляла про вагітність від Тарзана.

Telegram-канал Life Shot з посиланням на власне джерело в правоохоронні органи повідомляє, що вимагачі вказують Тарзану на неіснуючий борг, який артист нібито зобов'язаний віддати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наташа Корольова після зрад Тарзана засвітилася з його молодою копією в халатику.

Як повідомляв Знай. ua, Тарзан після зради королевою "закрутив" з двома чоловіками.

Також Знай. ua писав, що скандальний Тарзан осідлав міцного хлопця, Королева вже не потрібна.