Ексвокаліст відомої групи "Чай удвох" Стас Костюшкін після розпаду групи не загубився з уваги. Навпаки, Костюшкін відправився в досить успішне "одиночне плавання" і зміг зберегти любов всіх своїх фанаток.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке співак опублікував в Instagram, він позує з голим торсом і рушником на стегнах на тлі засніженого пейзажу. На його грудях теж сніг. Саме так він охолодив своє розпарене в лазні тіло.

"Якщо на минулий пост сказали, шо я Андрій Малахов , може тепер побалуєте мене і скажете, що я Сталлоне", - пише Костюшкін.

Стас Костюшкін, фото: Instagram
Стас Костюшкін, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фанатки прийшли в захват від нового знімка і легко повелися на провокацію і назвали чоловіка Сталоне. Крім того, залишили безліч компліментів в коментарях.

"о точно Сталлоне" ," ви крутіше!", "Саме Сталлоне😍", "крутіше", "Похожжжж", "одне обличчя", " що б я так виглядав в 50)))", " ви просто красунчик. Сталоне і поруч не стоїть", "Ну точно Сталлоне", "Однозначно СТРАЗ БРУТАЙЛІВ", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, голого Костюшкіна зі зрадником Тарзаном" злив " Галустян.

Як повідомляв Знай. ua, Костюшкін застукав молоденьку офіціантку на гарячому, ресторан закрився і почалося.

Також Знай. ua писав, що Костюшкін з " Чай удвох "став" гопником", щоб заробити на життя.