Популярна українська співачка Надя Дорофєєва прийшла на інтерв'ю до ведучого слави Дьоміну і вони вирішили подуріти, зробити красиве фото. Однак вийшли тільки кумедні кадри.

Читайте Знай в Google News!

"спробували з @nadyadorofeeva красиво сфоткатися😂 спочатку начебто виходило, але потім... гортай", - написав Дьомін.

На серії фотографій Надя Дорофєєва забралася і сіла славі на плечі. Однак як виявилося, утриматися було не так просто і хлопці почали втрачати баланс. У якийсь момент їм навіть знадобилася допомога, щоб Надя не звалилася і тут допоміг Дантес.

Слава Дьомін і Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Слава Дьомін і Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нової "фотосесії" і почали сміятися над комічною ситуацією двох знаменитостей. Деякі відзначили, як очікують інтерв'ю з нею і припустили, що воно було класним.

Слава Дьомін і Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Слава Дьомін і Надя Дорофєєва, фото: Instagram

" класна вона) і напевно інтерв'ю з нею класне вийшло👍 🏼", "покажіть як знімали її з плечей", "Класні"," аааааа🔥 фотки супер, добре що все виклали))))🙈", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Дорофєєва влаштувала спекотну вечірку з нагоди запуску сольного проекту.

Як повідомляв Знай. ua, Надя Дорофєєва "станцювала на кістках" Героїв Небесної Сотні в кліпі Gorit.

Також Знай. ua писав, що у Дорофєєвої і Фреймут знайшли "надздібності".