Популярна російська акторка Дарина Мельникова, зірка "Татусевих доньок", яка зіграла доньку-спортсменку Женю Васнєцову, активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 28-річна знаменитість виставила серію пікантних кадрів, де позувала на терасі біля кафе, насолоджуючись апетитною солодкою булочкою і чашкою чаю. При цьому красуня приміряла стильне вбрання-оверсайз, масивні черевики і теплий кашеміровий светр.

"Коли дізналася, що цукор - це дуже-дуже шкідливо ..."

Але, як виявилося, в житті артистки не все так гладко, як хотілося б, і, можливо, їй варто було б їсти менше солодкого і берегти здоров'я трохи більше, адже в свіжих Сторіс Даша розповіла, що у неї проблеми з зубами. Дівчина зазначила, що тепер лікарі - її найближчі друзі на найближчі кілька місяців, зізнавшись, що просто не лікувала зуби вчасно, а тепер змушена проводити час в стоматологічному кабінеті.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"На найближчі місяці ці лікарі-мої найближчі друзі.

Лікувати зуби треба вчасно"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілля Полежайкін з "Татусевих доньок" потрапив в реанімацію після падіння з 12-метрової висоти

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Татусевих доньок" знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю

Також портал Знай.ua писав, що старша з "Татусевих доньок попалася в сіті одіозного актора