Українська акторка Анна Кошмал прославилася завдяки ролі Жені в серіалі "Свати". За час зйомок ситкому телеглядачі спостерігали за тим, як росла зірка буквально у них на очах.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Анні 26 років і вона знялася в більше, ніж тридцяти кінокартинах. Крім того, вона встигла вийти заміж та народити сина Михайла.

Дівчина активний користувач соцмереж і регулярно ділиться з шанувальниками фотографіями і відео з особистого життя в Instagram. Нещодавно акторка знялася у фотосесії для українського бренду одягу та взуття ColorFull Studio. Кошмал постала відразу в декількох образах, які просто випромінюють жіночність та витонченість.

"Юлю Тихоненко, завжди захоплювалася твоєю цілеспрямованістю, рішучістю і безстрашністю перед будь-якими перешкодами. Ти завжди знала чого хочеш і так горіла ідеєю власного бренду. Завжди пам'ятаю тебе оптимістичною і усміхненою. А скільки разів ти мене виручала... Спасибі, що ти у мене є! Нехай далі тільки вище. Люблю❤️", - написала зірка "Сватів".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Сватів" Кошмал забула про скромність і пустила фанатів до себе у ванну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Женька зі "Сватів" роздяглася до гола і дозволила сонцю лизнути ідеальне тіло.

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Сватів" вразила ангельською зовнішністю, Женьку не впізнати.