Телеканал 1+1 готується до показу заключних епізодів телесеріалу "СидОренки-СидорЕнки: ремонт відносин", який встиг полюбитися глядачам з першого перегляду. Інформація про завершення проекту з'явилася на офіційній сторінці телеканалу в Instagram.

"Як ти вважаєш, чи варто вірити в весільні прикмети? Поділися своїми міркуваннями в коментарях і дивись фінальні серії серіалу “СидОренки-СидорЕнки. Ремонт відносин "вже о 21: 45 на 1+1".

Серіал здобув велику популярність серед українського телеглядача, тому що в ньому є все: і драма, і гумор, і нетривіальне висвітлення найпоширеніших проблем у відносинах — як сімейних, так і любовних. Очевидно, що над зйомками попрацювали не тільки сценаристи, а й психологи, зробивши героїв живими, правдоподібними, і розкривши кожного з них у всій глибині. При цьому серіал не перевантажує глядача, його переглядати дуже легко.

Телеглядачі в коментарях розв'язали жваву дискусію на тему весільних прикмет. А ті, хто утрималися від того, щоб висловити свою думку з цього питання, висловили надію, що це все-таки не кінець серіалу, і що продовження піде.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Ада Роговцева емоційно звернулася до Зеленського:"Володя, все втратиш".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ада Роговцева жорстко висловилася про росіян: повністю ізолюватися.

Також Знай.ua писав, що "Ніби біля трун танцюємо", - іменинниця Ада Роговцева розповіла про дві українські реалії.