Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію інтригуючим відео, на якому позувала з футболістом, учасником п'ятого сезону шоу "Холостяк" і проекту "Танці з зірками 2020" Сергієм Мельником. Так, зірки ніжно обіймалися на камеру і романтично дивилися один одному в очі, багато посміхалися за лаштунками "Танців з зірками". При цьому красуня одразу ж зазначила, що вони з Сергієм не зустрічаються, як може здатися на перший погляд.

Нагадаємо, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. У кількох інтерв'ю співачка відзначала, що вона вже не самотня і у неї є коханий чоловік, проте той не любить публічність і поки не готовий порадувати фанатів зірки в соціальних мережах.

"Правда не в мережі, а відео красиве 🙈 😂

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

тому воно тут 😜

@sergeimelnik ❤️"

Фолловери не пройшли повз: "красива пара була б😊", "❤ ️ красивий ролик, ви дуже гармонійно виглядаєте"," сподіваюся, ви пара🤗"," красива пара, дивилася Мельника в Холостяку, йому якраз за характером потрібна така як Слава🍒 дуже гармонійна пара була б👍", "очі закохані😻".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.