Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією в Insta Stories.

Так, Полякова показала, як омолоджується за допомогою популярних косметичних процедур – ударнохвильової терапії ніг та сідниць, а також "фотошопу" для шкіри лазером Genesis.

Варто відзначити, що над привабливою зовнішністю і гладкою шкірою співачки працювали відразу два фахівці в чотири руки. Судячи по звуку, як від електрошокера, можна сміливо припустити, що дані процедури досить болючі. При цьому про вартість терапії артистка вирішила не згадувати.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я роблю ударнохвильову терапію. Тому що я за обличчям доглядаю, доглядаю, а як же моя прекрасна п'ята точка!" - каже на відео Оля.

скріншот

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Оля Полякова пообіцяла знятися без трусів, але дещо попросила натомість: "Просто на секунду..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова зустрінеться в ефірі з Єфросиніною і Плакидюк: "Келишок підготуйте".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова не на жарт захопилася ретушшю, українці вже не впізнають.