Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила уривок з прем'єри власного кліпу на пісню "Sestra", який вийшов не тільки стильним, але і досить відвертим. Так, артистка приміряла безліч різних образів, більшість з яких створювали ілюзію оголеності (як, наприклад, прозорий тренч, "вбрання" русалки, що прикриває інтимні місця морськими зірками, темно-синє боді з глибоким декольте, в якому красуня осідлала косатку) і робили акцент на сідницях і грудях зірки.

Віра Брежнєва, скріншот з кліпу Sestra

Красуня опублікувала ще й гарячу фотосесію в прозорому тренчі, вирішивши надіти під нього ледь видиму спідню білизну тілесного кольору. При цьому Віра без сорому засвітила нескінченні ніжки і розкішні груди, навіть таку інтимну їх частину, як соски. Віра зазначила, що не зобов'язана подобається всім, а також порекомендувала аудиторії частіше пропускати критику недоброзичливців повз вуха.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Завжди знайдеться той, кому ви не подобаєтеся, завжди знайдеться той, кому не подобається результат вашої роботи, той, кому не сподобається, що ви йдете вперед..

Але це не привід цього не робити) і якщо вже робити - то з задоволенням! 🧡

Вибираємо улюблене фото, які зробила @kate_kondratieva"