Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість здивувала численних шанувальників дуже відвертим кадром зі своїх Сторіс. Так, артистка позувала на архівному чорно-білому фото в зйомці для культового "чоловічого" глянцю Playboy. Красуня була повністю оголеною і приміряла лише білу блузу і чорні тонкі панчохи з поясом. При цьому Даша підняла руки в сторони, ефектно демонструючи пишні груди і повну відсутність будь-яких трусиків, зате невелику присутність інтимної стрижки.

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що Астаф'єва виставила відвертий знімок не просто так. Увечері 26 листопада в Одесі стався неприємний випадок з її давнім другом, дизайнером Денисом Грищуком. Чоловік - завсідник світських тусовок і любитель епатажних вбрань, його можна часто побачити з масивною "жіночою" сумкою або в черевиках на високій платформі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Поява Грищука в яскравому вбранні на вулиці в один зі звичайних будніх вечорів здалася Національній гвардії України занадто підозрілою, тому відразу кілька чоловіків оточили його і почали допитувати. На захист дизайнера став випадковий перехожий, який і зафіксував ситуацію на відео. В результаті співробітники Нацгвардії пішли, а зірки шоу-бізнесу підтримали друга і вирішили нагадати оточуючим, що кожен має право одягатися так, як вважає за потрібне.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.