Відомий український радіо ведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube "Слава+" Слава Дьомін часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно він розповідав про своє пророцтво про сольну кар'єру Наді Дорофєєвої, а тепер ось показав кумедні фото, на яких з'явився в образі милої сніжинки.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках, які Слава зробив сам, він позує на жвавій вулиці. Перед камерою він з'явився в забавному образі і прикинувся сніжинкою. На ньому синя футболка і чорна куртка, а зверху якась дивна рожева накидка. А ось на лисіючій голові шоумена веселий ободок-сніжинка, свій "зимовий" образ він доповнив білим посохом-сніжинкою. Але чомусь він з сумом дивиться в об'єктив. У підписі до публікації Дьомін написав: "Сніжинка готова!❄️😀. З наступаючою зимою😉 відео тут 👉 @radioluxfm". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото ведучого, засинаючи компліментами і жартами в коментарях.

Коментарі під постом Дьоміна
Коментарі під постом Дьоміна

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Коментарі під постом Дьоміна
Коментарі під постом Дьоміна

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведучий Слава Дьомін несподівано приєднався до "Танців з зірками".

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма знайшов нового суддю на "Танці з зірками", Кухар навіть моргнути не встигла.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Усик вирішив піти в танці перед боєм з британцем.