Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик вирішила підтримати ініціативу будинку Рональда Макдональда і приєднатися до благодійності в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні Всеукраїнський День Піжам😉 Підтримую благодійну акцію #деньпіжам від Фундації Дім Рональда МакДональда. Долучайтеся і ви: викладайте фото в піжамі з хештегом #деньпіжам, тегайте друзів та робіть внесок на підтримку Фундації @rmhcukraine . Підтримую відкриття Сімейних Кімнат у лікарнях України", - пише Лілія.

Ведуча розповіла, що з дівчатками часто влаштовує піжамну паті і обожнює такі дні.

сьогодні ж п'ятниця!! Зазвічай в кінці робочого тижня з'являється купа енергії", - зізналася ведуча.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Українці не пройшли повз важливу публікацію і відповіли Ребрик. Одні подякували їй за підтримку, а інші відзначили, яка вона красива.

"Сьогодні п'ятниця, бажаю насічених, гарних вихідних! Мене це не стосується,бо працюю змінно. 😢Налаштовую себе завжди на гарні емоціі,я оптиміст😂❤️", " Дякуємо, що підтримуєте малюків!", "Занадто красива"," Щиро вдячні Вам за підтримку", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча Лілія Ребрик здивувала натуральною красою, без гриму тільки краще.

Як повідомляв Знай. ua, Лілія Ребрик навчила доньку рухам, які сподобаються чоловікам

Також Знай. ua писав, що Лілія Ребрик" на стилі " похвалилася стрункими ніжками з усіх ракурсів.