Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила трепетний кадр, зроблений на фотосесії в спекотному Дубай, де Ями відпочивали на початку листопада. Так, дружна сім'я відвідала пустелю Сейх-аль-Салам і рукотворні озера Аль Кудра, відомі також, як "озера любові".

Лілія приміряла незвичайне вбрання чорного кольору з довгою шкіряною бахромою у вигляді спідниці, Влад був в шкіряних штанях і білосніжній майці, а їх маленький син Леон - в чорній футболці-оверсайз з принтом. Дружина запропонувала порівняти, на кого більше схожа дитина, і зазначила, що їй Леон все-таки більше нагадує зіркового татка.

"Правда, по фото видно на кого схожий син? 🤣🙈

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Двоє зі скриньки однакових з обличчя.😍♥️♥️♥️"

Фолловери не пройшли повз: "Мені все таки більше на дружину схожий😊", " зате донька буде твоя копія)))", "як красиво ви великі молодці і красива сім'я браво😍 😍 😍", " гарні😍 😍 😍".