Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, який прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес, активно веде соціальні мережі.

Читайте Знай в Google News!

Також блогер регулярно радує шанувальників крутими випусками "Дурнев смотрит сторис" – і цей раз не став винятком. В одному з епізодів Олексій показав Insta Stories актора Гаріка Бірча, якого українці знають за роллю Вітальки. На відео артист дуже дивно і невміло жартував.

"Бірча відмовляється від стосунків з жінками, яким від нього потрібні лише гроші (сміється). Я уявляю, дівчата як побачили цей вентилятор і карту, де відзначені міста, де виступав Гарік", - пожартував Дурнєв, процитувавши українські ЗМІ.

Потім він продовжив читати статтю про Бірча: "Сьогодні артист дуже популярний, але в особистому житті не обійшлося без драми. Бірча поділився секретом, чому досі не одружений. Коли людина популярна, то часом її другу половинку цікавить не стільки сам чоловік, скільки його гроші і статус. Так було і в житті відомого артиста".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відповідь "Вітальки" підходить і 34-річному Дурнєву, адже він ще не знайшов кохану людину для створення сім'ї.

"Де та, з якою я б хотів створити сім'ю? Де вона?" - несамовито повторив слова актора Олексій, немов кажучи і про себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, переможниця "Холостяка" Дар'я Ульянова пояснила Дурнєву, чому не вийшла заміж за Макса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Дурнєв видав, чому не можна дзвонити колишнім і відповідати їм.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Дурнєв пояснив, як не зіпсувати все до 40.