Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не тільки своєю діяльністю, а й шаленою любов'ю до лазні і шпагатів, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

А цього разу зірка показала публіці нове фото, на якому позує в сукні, схожій на весільну. Зараз Настя відпочиває на Мальдівах, і не втомлюється публікувати в соцмережі свої фото у відвертих образах і позах, демонструючи можливості своїх ніг.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу балерина показала чергове фото зі свого розкішного відпочинку. Перед камерою вона з'явилася, стоячи на тлі океану в мереживній білосніжній сукні, яка нагадує весільну, правда дуже коротке і напівпрозоре. Саме на цей наряд балерина змінила незліченні бікіні, в яких весь час хизувалася по пляжах острова. У підписі до фотографії Волочкова написала: "Прекрасний добрий мальдівський ранок. Я всім бажаю добра і любові. This foto was made by very good photographer Ashwin @ibrahimashwin".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.