Популярний російський гуморист, шоумен і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін, який нещодавно спровокував на свою адресу шквал критики через пародію на українського президента Володимира Зеленського, вирішив порадувати шанувальників новим фото.

Читайте Знай в Google News!

На свіжому знімку можна побачити сімейну ідилію, де Алла Борисівна кудись збирає їх з Максом сина Гаррі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Максима Галкіна в мережі Instagram.

Публікація Максима Галкіна, скріншот: Instagram
Публікація Максима Галкіна, скріншот: Instagram

"Алла і Гаррі", - коротко підписав свіжу публікацію гуморист, залишивши шанувальникам простір для роздумів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До слова, публікація гумориста буквально за кілька годин зібрала більше трьох сотень тисяч лайків, а також безліч коментарів від відданих шанувальників Макса і Алли.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною донькою Лізою і сином Гаррі, знявшись з сином і донькою в рекламі м'ясних виробів. Так, за сценарієм артист і малюки дружно наряджали ялинку, прикрашали кімнату блискучими вогниками, сервірували стіл і запускали хлопавки в їх замку в селі Грязі напередодні Нового року.

Пізніше зірковий татусь приніс Лізі і Гаррі асорті з різних видів ковбаси, пропонуючи відгадати, яку з них спробують першокласники. Варто зазначити, що далеко не всі шанувальники сім'ї повірили в те, що Максим і Алла балують дітей ковбасними виробами, які не вважаються здоровою їжею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Максим Галкін подарував синові Пугачової іграшку своєї мрії: "Був радянський дефіцит".

Як повідомляв Знай.uа, 71-річна Пугачова показала обличчя без макіяжу і фотошопу: "Голі, мокрі, незадоволені".

Знай.uа писав, Галкін балує дітей "шкідливими" ласощами, поки Пугачова не бачить: "Скільки заплатили?".