Епатажна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість здивувала українців новим кумедним роликом, на якому показала, як робить всі свої буденні справи із новеньким ноутбуком. Так, артистка, разом із ноутбуком поглинає свої три сосиски з гречкою, не покидаючи нового друга п’є з друзями каву і миє шваброю підлогу. Зарядку і присідання також робить з ноутбуком в руках і відкусує шматок банана із рук друга. А в кінці відео навіть пес реперки дивився з нею серіал на ноутбуці.

Сама красуня зізналася, що просто нереально відірватися від нового гаджета, бо він дуже легкий, зручний і компактний, тому завжди з нею.

"Неможливо просто так взяти і подивитись одну серію серіалу 😒 Особливо, якщо дивишся його на новенькому ноуті", - написала артистка у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Фолловери не пройшли повз відео виконавиці і засипали її коментарями: "І зараз не про Хуавей;)", "Ты лучшаааааа❤️❤️❤️", "50 000 грн ноут. Лучше уже МакБук купить", "Новобранец, Амнезия, Почему женщины убивают, Враг внутри🔥😊", "Перевал Дятлова".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше