Відома українська співачка і експолітик Анастасія Приходько, яка в період виборів оскандалилася інтерв'ю в програмі "Рандеву" Яніни Соколової, не дуже часто радує публіку фото і відео в своєму Instagram. Але нещодавно зірка опублікувала в мережі незвичайні фото з прогулянки, а в підписі до нього розповіла про найпотаємніше.

Читайте Знай в Google News!

"Чули про таке поняття як»рости на вулиці"? Так ось я з тих людей які росли на вулиці. Мене не виховувала мати - ні, від мене вдома вимагали певних завдань, які я виконувала, а потім належала собі. Багато в чому мене навчила вулиця, це і доброті, і жалості, злості і повазі, але головне, чому я навчилася, бачачи дуже багато, так це стає лідером! Цьому дійсно можна навчиться, не правда, що лідерами народжуються, і вже повір я знаю, про що я говорю, по життю це якість дуже важливе, і головне, потрібно вміти ним користуватися. Так що щоб не сталося, як би важко не було, не розмінюйся, не перекидай відповідальність, не ламайся! Повага завжди має бути до людей, без цього неможливо бути лідером - це фундамент. Залишайся лідером не для суспільства в першу чергу, а для себе, вчися, розвивайся, вдосконалюйся і вір в себе! Тому що крім нас самих - ми нікому не потрібні", - поділилася Приходько.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла, як відгуляла 33-річчя: "Так я відзначала перший раз!".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Анастасія Приходько зізналася, як спочатку хотіла назвати доньку.

Також портал "Знай.ua" писав, що прихильниця Тимошенко Анастасія Приходько спровокувала скандал з поліцією в Парижі.