Вікторія Смеюха - відома українська співачка, яка виступає у складі групи "НеАнгели" разом зі Славою Камінською. Красуня часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram, і цього разу вирішила в мікроблозі передати привіт українцям з сонячного Дубаю. Віка показала кілька яскравих фото в мережі, на яких її можна побачити в милому літньому образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Вікторія відображена, стоячи біля квітучого дерева магнолії, на прогулянку вона вийшла в легкому білому платтячку в чорний горошок. Її волосся розпущене і трохи розпатлане вітром, а на обличчі немає макіяжу, тільки чарівна посмішка. У підписі до публікації Смеюха написала: "сьогодні у мене особливий день! СКОРО Я БУДУ ТРИМАТИ МІКРОФОН, ПОДІБНО ДО ТОГО, ЯК ТРИМАЮ ЦЮ МАГНОЛІЮ! Насправді я давно відчувала потребу в роботі і довгоочікуваний концерт вже зовсім скоро! Для мене важливо, щоб глядач відчув те ж, що буду відчувати і я, щоб він розгледів, що за моєю зовнішньою оболонкою є щось більше, ніж просто співати. #дубай #вожіданііконцерта #НеАнгели". Фанати в захваті від нового образу красуні, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, Камінська і Сміюха з "НеАнгелів" роздяглися до крихітних трусиків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Віка з "НеАнгелів" зізналася, стала б учасницею реаліті "Холостячка".

Також портал "Знай.ua" писав, що Віка з "НеАнгелів" показала, як відпрацьовує all inclusive.