У 13 випуску " МастерШеф "на СТБ було чимало цікавих завдань, у тому числі кулінари-аматори готували під керівництвом фіналістів з" МастерШеф. Професіонал". Однак впоратися з випробуваннями вдалося не всім і один учасник покинув проект.

Читайте Знай в Google News!

На битву чорних потрапило троє учасників: Олександр Горчаков, Марина Шмалько та Яна Балог. Їм потрібно було приготувати дві ресторанні страви.

Учасники готували на двох поверхнях. На першій-ньокі, а на другій – різотто. Ускладненням було те, що працювати вони повинні були в підвішених сітках. На конкурс їм дали 1,5 години.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Успішно впоратися з непростим випробуванням вдалося Яні Балог і Марині Шмалько. Вони продовжили участь у "МастерШеф".

Справитися з незручною сіткою в 13 випуску Не вдалося Олександру Горчакову і він покинув кухню проекту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суддя "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поскаржився на карантин вихідного дня.

Як повідомляв Знай. ua, кулінари-аматори на" МастерШеф " ідеально нарізали овочі на повітряних кульках, хто покинув проект у 12-му випуску.

Також Знай. ua писав, що зірковий шеф-кухар Ектор не змінив традиції і влаштував вечірку в розпал карантину.