Відомий співак, відданий фанат президента країни-агресора РФ Путіна Олександр Буйнов продовжує ділитися в соціальних мережах новими публікаціями. Цього разу Буйнов завів пісню про сміття - буквально про справжні помиї.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Буйнова в мережі Instagram.

"Це не Шереметьєво.....це жд-станція Крекшино, що недалеко від мого села N. Красиво, сучасно, з туалетами (!), ескалаторами! Але чому я озвучив це відео такою божевільною піснею? Відповідь на третій сторінці! Колись на цій підмосковній (!) станції були "смітники" вкопані в землю, як у Франції (я бачив проїздом), тепер при всьому цьому московському блиску їх так не вистачає! Сподіваюся у вас таких проблем немає! А як вам пісня?",- пише Олександр Буйнов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

До слова, публікація артиста зібрала всього трохи більше півтори тисячі лайків, що говорить про досить невеликій популярності в мережі. Однак, віддані шанувальники все ж прокоментували нову історію і фотографії своєї зірки.

Ось, що пишуть підписники:"Пісня відмінна"; "Фото вогонь"; "Ваш голос слухала б і слухала, пісня взагалі вогонь"; "Ну наша Саніно не гірше, або я не правий?"; "Як же я балдію від вашого голосу. Скільки драйву в Саші Буйновому! Ви такий один. Обожнюю! Але для Вас це давно не новина! Чарівний, неймовірний та карколомний".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, затятий фанат Путіна Буйнов згадав "голодні роки": хліб, гірчиця, сіль - безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа, відданий фанат Путіна Буйнов збожеволів після лікарняного ліжка і пішов співати в РПЦ.

Знай.uа писав, схудлий Буйнов потрапив на операційний стіл: після 3 дірок в животі став добрішим.