Популярний в Україні грузинський холостяк і шоумен Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь в безлічі інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. На час карантину йому довелося повернутися додому до Грузії, але тепер він повернувся до Києва. Нещодавно у своєму Instagram красень показав миле фото з прогулянки в дивовижному місці, а в підписі до нього розповів про цю "подорож".

Читайте Знай в Google News!

сьогодні побував у Голландії, Німеччині, Бельгії, Англії, Італії... але перебував у Києві. Ми так скучили за подорожами, але не уявляємо навіть, скільки всього красивого знаходиться поруч. Не прив'язуйтеся до думки, що Ви "закриті" від бажаного. Шукайте можливості насолоджуватися тим, що у вас вже є. Поділіться, які місцеві краси ви ще знаєте. Починаю перший - @manufacturaoutletvillage. #maqatsa #Україна #Київ #georgian", - розповів Макацарія у підписі до публікації. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі, його засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.