Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка протягом довгих місяців бореться з онкологією, досі не показується на публіці.

Читайте Знай в Google News!

Однак в мережі періодично нагадують про неї старими фотографіями. Так, з'явився знімок актриси з її чоловіком біля новорічної ялинки.

"Залишайте в коментарях Ваші побажання для Анастасії. Поправляйся ☀ ️ ️ ️ ☀ ️ ми тебе чекаємо", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фанати Заворотнюк в коментарях побажали їй здоров'я, щастя, благополуччя і відзначили, яка вона красива.

"Дай вам Бог.🙏 🙏 🙏 Одужуй", " бутде Здоров'я🎈"," дуже чекаємо зустрічі з вами і все буде добре", " здоров'я і сімейного щастя!", "Настенька одужуй молиться!!", Настя, ваша сила дає надію тисячам! Тримайтеся мила!!!", "Все буде чудово!", "Настя, здоров'я тобі. Сімейного щастя, благополуччя. Довголіття!", "Якнайшвидшого одужання Анастасії!", "АНАСТАСІЯ ЮРІЇВНА яка ві красива дай бог вам міцного здоров'я і якнайшвидшого одужання🙏 💗", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дочка онкохворої Заворотнюк втратила сенс, просто сидить у кріслі.

Як повідомляв Знай. ua, Заворотнюк зізналася у всіх своїх гріхах.

Також Знай. ua писав, що дочка Заворотнюк розповіла про зйомки мами в шоу Малахова.