Колишній учасник "Холостяка" Микита Добринін розповів, що вони з дружиною змушені піти на самоізоляцію.

Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, а цього разу показав пікантні кадр, на якому позує один. У підписі до публікації шоумен розповів, що вони з дружиною змушені піти на самоізоляцію, очевидно, через коронавірус. Варто відзначити, що і Даша Квіткова розповіла про це у своєму мікроблозі.

Читайте Знай в Google News!

"Ось і ми самоізолювалися. Ніяких жорстких симптомів і віримо, що так буде і далі. Просто в один день довелося перебудувати графік на найближчі місяці роботи. Але і це пройдемо. Слава Богу, є друзі, наша команда і помічники, які не дадуть зупинитися. А ми поки залишаємося вдома і відновлюємося. Спасибі і за вашу підтримку", - розповів Микита.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ми на самоізоляції. Якщо чесно, я припускала, що це рано чи пізно станеться, але зараз все сталося дуже невчасно. У нас двох багато роботи, яку ми поставили на паузу. Нас радує тільки те, що зараз все нормально, особливо сильних симптомів немає. Ми відчуваємо себе досить добре. Так буде і далі", - написала Даша. Дівчина також відповіла на питання фоловерів про те, як вони дізналися, що у них коронавірус. "Микита здає постійно тести, щоб літати. Вчора не полетів через позитивний тест. Здали ще три. І тепер сидимо вдома", - розповіла Квіткова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.