Донька кумира українців Андрія Кузьменка Барбара після загибелі батька майже не спілкувалася з журналістами.

Читайте Знай в Google News!

Але ексклюзивно для ЖВЛ дівчина розповіла, як переживала цю трагедію, познайомила з коханим чоловіком Віктором і зізналася, чому вирішила рано вийти заміж.

Донька Кузьми і її чоловік Віктор Тур влітку 2020 року закінчили медичний університет - їм по 23 роки. Вони - власники кав’ярні "Львівські круасани". Кафе присвячено творчості Кузьми, а на стіні рядки із його пісні "місця щасливих людей".

"Мій тато хотів дуже відкрити заклад, в якому він би спілкувався з людьми, дарував їм емоції. Він планував це зробити після завершення сольної кар’єри - на пенсії. Тому захотілось втілити його мрію в життя", - зізнається Барбара.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Одружились наречені у 2019 році, бо батьки були проти весілля у високосний рік, тому весілля організовували нашвидкоруч.

Молодий чоловік вже покинув мрію стати хірургом, займається лише кав’ярнею, а от Барбара (Буся - так лагідно Кузьма називав доцю, яку назвав на честь улюбленої акторки Барбари Брильської) проходить інтернатуру і стане лікарем-дерматологом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дочка Кузьми Скрябіна з красенем-чоловіком знайшла "Місця щасливих людей".

Як повідомляв Знай. ua, доросла дочка Кузьми Скрябіна заговорила про легендарного батька, фанати ридають.

Також Знай. ua писав, що дочка Кузьми Скрябіна Барбара зізналася, як пережила смерть тата, не могла навіть чути голос.